TRENGER DU EN DYKTIG ADVOKAT SOM HAR JURIDISK OG TEKNISK ERFARING I KJØRETØYSAKER?

Hvorfor velge In Solidum i bilsaker? 

Hvorfor velge oss?

VI har advokater som har lang og bred erfaring i bilsaker, deriblant har en av våre advokater bakgrunn og erfaring fra NAF (Norges Automobile Forbund). I tillegg til den faglige kompetansen er vi bilentusiaster slik at vi har den nødvendige tekniske kompetansen som ofte er nødvendig for å gi deg et best mulig løsningsforslag 

Erfaring

Vi har betydelig erfaring med å bistå i kjøretøysaker, både teknisk og juridisk, og kan hjelpe deg med å finne ut av dine krav

N

Enkelt

Du kan sende oss en henvendelse uten at det koster deg noe!  

Utgifter til advokat

Ofte dekker bilforsikringen dine advokatutgifter ved tvist. Ta kontakt med oss for en gratis vurdering av om du har krav på rettshjelpsdekning fra forsikringen din. 

Få en vurdering av din sak - helt uforpliktende!

9 + 5 =

Ofte stilte spørsmål

«Som den er»-forbehold

For at man skal kunne fremme krav i tilfeller hvor bilen er solgt “som den er” må være i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med etter kjøpesummens størrelse og forholdene eller. 

Hvor lang er reklamasjonsfristen?

Hvis man kjøper bil av en bilforhandler gjelder forbrukerkjøpsloven, og da har du 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler. Men du må uansett reklamere innen rimelig tid etter du oppdaget eller burde oppdaget mangelen.

Bilen har mangler, hva kan jeg kreve?

Du kan velge mellom mange misligholdsbeføyelser: Retting, prisavslag, omlevering, heving og erstatning. Ring for å sjekke hvilket krav du skal gjøre gjeldende. 

Advokater som jobber med arverett

Saqib Rizwani

Saqib Rizwani

Advokat

Saqib er spesielt opptatt av å være talerør for de som ikke har enkel tilgang til juridisk hjelp. Saqib har i lang tid arbeidet med bilsaker, han er bl.a. fast advokat for flere bilforhandlere. Saqib har blant annet arbeidet i NAF og besitter derfor betydelig erfaring med denne type saker.

Kontakt: 21 09 02 02 / kontakt@insolidum.no

Sheraz Malik

Sheraz Malik

Advokatfullmektig

Sheraz har arbeidet med vanskeligstilte mennesker i lang tid og alltid opp når det haster. Sheraz liker å mekke på biler etter jobben og han har derfor  betydelig teknisk kompetanse. Den tekniske og juridiske kompetansen går ofte samlet for å kunne gi et best mulig resultat.  

Kontakt: 21 09 02 02 / kontakt@insolidum.no

Farooq Ansari

Farooq Ansari

Advokat/Grunnlegger

Farooq har stor sans for eldre bilder. Han har både eid en Jeep Wrangler og en Fiat 500. Som ledd i hans bilinteresse har han også blitt godt kjent med de juridiske aspektene av bil. 

Relaterte artikler

Arveoppgjør i Pakistan

I denne artikkelen vil vi gi en redegjørelse av prosessen med å få overført verdier til deg som arving, etter dødsfall av personer som har eiendeler i Pakistan, men som er bosatt i Norge.

les mer

Tips ved bilkjøp

Vi redegjør for hvilke krav du har ved kjøp av bil som har feil og mangler. Les om dine rettigheter!

les mer