VI BISTÅR I STRAFFESAKER

Hvorfor velge In Solidum i straffesaker? 

Vi gjør det nå enkelt for deg å engasjere en forsvarer på et tidlig stadie
Det koster ingenting å ringe oss! Har politiet innkalt deg til avhør? Du har muligens krav på å ha forsvarer tilstede, på statens regning. Ring for å høre om du er den som har rett på gratis advokatbistand under etterforskningen! 

N

Spesialisert og lang erfaring fra NAV

Våre ansatte har arbeidet alt fra store og komplekse straffesaker til mindre saker. Vi har i tillegg ansatte som har lang erfaring fra påtalemyndigheten og kjenner derfor hvordan politiet arbeider i straffesaker. 

Fri rettshjelp

I veldig mange saker har man krav på gratis forsvarer. Kontakt oss så kan du få en gratis vurdering av om du har krav på forsvarer i straffesaker.

Tilgjengelig

In Solidum gjør sitt ytterste for å være tilgjengelig for deg når enn du måtte trenge. Ring oss så forsøker vi å ta tak i saken din umiddelbart. 

Få en vurdering av din sak

– helt uforpliktende!

3 + 3 =

Ofte stilte spørsmål

Jeg er siktet. Kan jeg ha med meg forsvarer i avhør?

Ja, du har alltid rett til å være bistått av forsvarer under avhør av deg som siktet. Ta kontakt med oss for å undersøke om du har krav på forsvarer på statens regning. 

Må jeg avgi forklaring til politiet?

Dersom du er siktet har du rett til å ikke svare på politiets spørsmål. Som vitne er du forpliktet til å avgi forklaring, med mindre det kan resultere i straff for noen av dine nære familiemedlemmer.

Kontakt: 21 09 02 02 / kontakt@insolidum.no 

Møt våre advokater som jobber med NAV-sakene

Farooq Ansari

Farooq Ansari

Advokat/Grunnlegger

Farooq har arbeidet med straffesaker i lang tid. Farooq har et brennende engasjement for å hjelpe mennesker som ikke har enkel tilgang til juridisk rådgivning. Du kan forvente gode og effektive råd fra Farooq.  

Kontakt: 98 01 86 11 / ansari@insolidum.no

Roy W. Johansen

Roy W. Johansen

Advokat

Roys mål er å gjøre det enklere og hyggeligere å komme til et advokatkontor, og formidle komplisert lov og rett på en enkel og forståelig måte. Roy har flere års erfaring som politiadvokat og mange hundre saker i retten. Roy er følgelig godt kjent med politiet metoder i straffesaker. 

Kontakt: 416 84 503 / rj@insolidum.no

Relaterte artikler

Det handler først og fremst om mennesker

Omsider har altså flertallet i regjeringen greid å manøvrere sitt moralske kompass der det bør være. Nemlig å beskytte sine egne barn, ikke bare fordi det står i loven, men fordi det føles riktig. 

les mer

Dele-app for billetter er ikke straffbart

Artikkel skrevet av Advokat Farooq Ansari | In Solidum Advokatfirma | Aftenposten  En 19-åring er politianmeldt av Ruter for å ha laget en app som gjør det mulig å dele digitale billetter. Hvorfor skal ikke de kunne deles, når papirbilletter kan deles? Kjøper jeg en...

les mer

Enke tilkjent 907 000 kr i erstatning

Lovisenberg Diakonale Sykehus mente 44-åringen hadde magesår. Da det etter hvert viste seg å være magekreft, var det for sent.– Jeg har mistet sjelsvennen min. Han kunne ha vært i live om de hadde tatt han på alvor, sier den 47 år gamle enken og tobarnsmoren til NRK....

les mer