VI BISTÅR I STRAFFESAKER

Hvorfor velge In Solidum i straffesaker?

Vi gjør det nå enkelt for deg å engasjere en forsvarer eller bistandsadvokat på et tidlig stadium
Det koster ingenting å ringe oss! Har politiet innkalt deg til avhør? Er du fornærmet i en straffesak og skal avgi forklaring? Du har muligens krav på å ha forsvarer eller bistandsadvokat til stede, på statens regning. Ring for å høre om du har rett på gratis advokatbistand under etterforskningen!

N

Spesialisert og lang erfaring med straffesaker

Våre ansatte har arbeidet med alt fra store og komplekse straffesaker til mindre saker, og bistått både som forsvarer og bistandsadvokat. Du kan være trygg på at dine rettigheter som mistenkt, siktet, tiltalt eller fornærmet blir godt ivaretatt med bistand fra oss.

Fri rettshjelp

I mange saker har man krav på gratis forsvarer og bistandsadvokat. Kontakt oss for å få en gratis vurdering av om du har krav på forsvarer eller bistandsadvokat i straffesaken din.

Tilgjengelig

In Solidum gjør sitt ytterste for å være tilgjengelig for deg når enn du måtte trenge. Ring oss, så forsøker vi å ta tak i saken din umiddelbart.

Få en vurdering av din sak

– helt uforpliktende!

5 + 12 =

Ofte stilte spørsmål

Jeg er siktet. Kan jeg ha med meg forsvarer i avhør?

Ja, du har alltid rett til å være bistått av forsvarer under avhør av deg som siktet. Ta kontakt med oss for å undersøke om du har krav på forsvarer på statens regning. 

Må jeg avgi forklaring til politiet?

Dersom du er siktet har du rett til å ikke svare på politiets spørsmål. Som vitne er du forpliktet til å avgi forklaring, med mindre det kan resultere i straff for noen av dine nære familiemedlemmer.

Kontakt: 21 09 02 02 / kontakt@insolidum.no 

Jeg er fornærmet i en straffesak. Kan jeg ha med meg bistandsadvokat under avhøret?

Ja, du har rett til å ha med deg en bistandsadvokat under avhøret dersom du ønsker det. I noen tilfeller har du krav på at staten betaler for bistandsadvokaten. Dette gjelder blant annet i saker om familievold og seksuelle overgrep, brudd på besøksforbud, og saker om grov vold der du har blitt påført en alvorlig skade. Ring oss for å høre om du har krav på bistandsadvokat under etterforskning.

Møt våre advokater som jobber med straffesakene

Farooq Ansari

Farooq Ansari

Advokat/Grunnlegger

Farooq har arbeidet med straffesaker i lang tid. Farooq har et brennende engasjement for å hjelpe mennesker som ikke har enkel tilgang til juridisk rådgivning. Du kan forvente gode og effektive råd fra Farooq.  

Kontakt: 98 01 86 11 / ansari@insolidum.no

Relaterte artikler

Det handler først og fremst om mennesker

Omsider har altså flertallet i regjeringen greid å manøvrere sitt moralske kompass der det bør være. Nemlig å beskytte sine egne barn, ikke bare fordi det står i loven, men fordi det føles riktig. 

les mer

Dele-app for billetter er ikke straffbart

Artikkel skrevet av Advokat Farooq Ansari | In Solidum Advokatfirma | Aftenposten  En 19-åring er politianmeldt av Ruter for å ha laget en app som gjør det mulig å dele digitale billetter. Hvorfor skal ikke de kunne deles, når papirbilletter kan deles? Kjøper jeg en...

les mer

Bror til besvær

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) tok beslag i lagringsmediet til filmregissør Rolfsen. Spørsmålet om rettmessigheten av beslaget var blant det som siden verserte i retten!
 

les mer